Meer dan 11 jaar ervaring

Interessante prijsstelling

Drukwerk op locatie geleverd

Veelzijdig en creatief

Welkom!

Al vanaf jongs af aan heeft tekenen en vormgeven me altijd bezig gehouden bij schoolprojecten of in mijn vrije tijd. Na 2 opleidingen in de autobranche, merkte ik dat dit niet mijn roeping was en heb ik de stap gezet richting de grafische sector. Momenteel ben ik al meer dan 11 jaar werkzaam bij een groot bedrijf in Zuid-Limburg waarbij de werkzaamheden al verder gaan dan alleen grafische vormgeving. Vanaf begin 2020 heb ik voor mezelf het doel gesteld om me verder te ontwikkelen in de vormgeving. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om ook onder mijn eigen naam te werk te gaan in de grafische vormgeving. Hiermee wil ik mezelf inzetten om (grafische) ondersteuning te bieden aan diverse opdrachtgevers.

Portfolio

Wil jij inspiratie op doen voor soortgelijke opdrachten? Of wil je graag inzien welke projecten ik inmiddels heb mogen ontwerpen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio en laat je inspireren. Vragen, een opdracht bespreken of een offerte? Neem contact op!

Werkzaamheden

Ik help je graag bij de visuele ontwikkeling van jouw merk of project. Denk hierbij aan het uitwerken van jouw logo/huisstijl tot het ontwerp en bestellen van diverse soorten drukwerk, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, enveloppen, briefpapier of zelfs buitenreclame. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Drukwerk

Ik maak gebruik van diverse (online) drukkerijen voor jouw drukwerk. Hierbij zoek ik naar de aanbieder met de juiste prijs en doorlooptijd zodat jij jouw drukwerk op tijd in huis hebt! Heb je vragen over de diverse soorten drukwerk of wil je een offerte? Neem dan even contact met me op!