Ik help je graag bij de visuele ontwikkeling van jouw merk of project. Denk hierbij aan het uitwerken van jouw logo/huisstijl tot het ontwerp en bestellen van diverse soorten drukwerk, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, enveloppen, briefpapier of zelfs buitenreclame.

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarmee ik voor jou aan de slag kan gaan. Staat jouw project of opdracht er niet tussen, neem dan even contact op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Drukwerk bestellen

Naast grafisch ontwerp, kan ik het drukwerk ook direct voor jou bestellen en wordt dit per post, op de door jou aangegeven locatie, afgeleverd. Ik maak hiervoor gebruik van een aantal (online) drukkers en hierbij kijk ik naar de juiste prijs en gunstige doorlooptijd en verzending.

Huisstijl & branding

De opmaak van logo’s/huisstijl of drukwerk is voor vele (startende) ondernemers een “bijzaak” terwijl branding heel belangrijk is! Branding is hét gezicht wat jouw bedrijf naar buiten draagt om klanten te overtuigen van de kwaliteit van jouw bedrijf.

Uitnodigingen en kaarten

Iets te vieren? Jubilea, communies, verjaardagen, bruiloften, evenementen en andere feesten brengen altijd veel organisatie met zich mee. Laat mij jou hierbij helpen om het feest of evenement áf te maken!

Buitenreclame

Wil je jouw (nieuwe) branding ook laten zien aan de buitenwereld? Denk dan eens na over buitenreclame aan de gevel van jouw (bedrijfs)pand. Dit is namelijk ook zichtbaar voor potentiële klanten die nog niet bij jouw bedrijf over de vloer zijn gekomen. Want zeg nou zelf; een professionele uitstraling zorgt voor een goede eerste indruk.

Autobelettering

Op weg naar naamsbekendheid! Wil jij jouw voertuig omtoveren tot het rijdende visitekaartje van de firma? Zorg dan dat je jouw bolide van een spetterende belettering laat voorzien! Behalve een design met losse letters, is het ook mogelijk om het voertuig deels of helemaal te laten inpakken (wrappen) met (bedrukte) folie.